AKCIJSKA PONUDA
Klikom na sliku ispod možete pogledati naš aktuelni liflet


Takodje, klikom na sliku ispod možete pogledati ostale akcije u vidu dodatnih akcijskih rabata

O Nama

Božilović-Luxor svoj maloprodajni lanac razvija kroz maloprodajne radnje Eurotabak doo, osim maloprodaja Božilović-Luxor se bavi trgovinom na veliko snabdevajući druge pićem, prehrambenim proizvodima, kućnom hemijom i galanterijom. U svom poslovanju Božilović-Luxor se oslanja na veoma moderan sektor transporta sastavljen od vozila vrhunskih marki.

Božilović-Luxor je počeo sa radom 2006 godine kao porodična firma sa svega 3 zaposlena radika. Sada, posle samo 4 godine firma Božilović-Luxor raspolaže sa zavidnim voznim parkom i svojom komercijalnom, terenskom službom i brojem od blizu 50 zaposlenih radnika.

Distribucija robe široke potrošnje je naša osnovna delatnost i ono u čemu smo bez premca je to što našim klijentima možemo da ponudimo kompletnu uslugu. Za sve prodajne programe koje mi distribuiramo, garantujemo dostupnost robe finalnim potrošačima u svakom trenutku i na svakom mestu.

Zahvaljujući stalnom unapredjenju i širenju asortimana kao i ulaganja u razvoj zaposlenih mi smo danas jedna od vodećih distributerskih kuća na području Pomoravskog okruga.

Od osnivanja firme Božilović-Luxor, naša misija je bila da postanemo jedna od vodećih kompanija u Srbiji, kako po poslovnom uspehu tako i po znanju i načinu poslovanja. Ponosni smo što danas možemo da kažemo da smo na pravom putu da taj san ostvarimo. Naša strategija obuhvata pružanje vrhunskih usluga u oblasti distribucije, maksimalna efektivnost i efikasnost u poslovanju, osvajanje novih tržišta kao i razvoj zaposlenih.

Briga o našim klijentima i zaposlenima, stabilan razvoj kompanije i rast profita su naši osnovni principi poslovanja, jer smatramo da ćemo samo na taj način biti sigurni da ćemo uvek ići napred!

na vrh

NOVO!!!
Od 04.08.2014. smo uveli u nase poslovanje primenu HACCP i ISO standarda.

Projekat izgradnje novog poslovnog kompleksa firme Božilović-Luxor d.o.o.